ACTIVITATS AL PATRIMONI CAP DE SETMANA 15-17 AGOST

S'apropa el dia festiu de l'Assumpció de la Mare de Déu (15 d'agost) i al Patrimoni Històric de Calafell coincideix amb un cap de setmana ple d'activitats especials.

Us en fem un resum ràpid del que, a banda de les visites guiades que oferim habitualment, podreu trobar com a activitats especials que puguin ser del vostre interès:

DIVENDRES DIA 15: UN TOMB MEDIEVAL (20:30h, Castell de Calafell): un tomb pel Castell Medieval i els seus entorns, veniu a visitar-lo de nit. El preu inclou copeta de cava. Amb reserva prèvia al telèfon 977.69.46.83

DISSABTE 16 AGOST: CONTE VIVENCIAL "Què vol ser de gran la Neitin?" (Ciutadella Ibèrica, 18:00h): Quins oficis tenien els ibers? Com s'organitzaven la feina? Quin paper tenen els més petits en una Ciutadella com la de Calafell? Si ho vols veure i experimentar des de dins, vine! La Neitin us espera per presentar-vos la seva família i descobrir quines feines hi ha a la Ciutadella Ibèrica. 

Activitat amb reserva prèvia. Info i reserves trucant al 977.69.46.83

 

DISSABTE 16 D'AGOST: BARRALADES (Museu Casa Barral, 21:00h): "Barralades" és un espectacle dirigit per Albert Pijoan que es centra en la vida i obra del poeta i editor Carlos Barral, per a qui el paissatge calafellenc fou crucial en la seva obra. Música de Pau Saura. Inclou degustació a càrrec del Restaurant L'Espineta.

Activitat amb reserva prèvia trucant al 977.69.46.83