COMUNICAT SOBRE EL FESTIVAL TERRA IBÈRICA 2021

 

COMUNICAT SOBRE TERRA IBÈRICA 2021

 

Amics i amigues, pels volts d’aquestes dates del mes de juliol, els organitzadors del Festival de Recreació Històrica Terra Ibèrica, l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Calafell i el grup Ibercalafell, estaríem enllestint els últims detalls de cara a portar-vos una nova edició d’aquest singular esdeveniment a la Ciutadella Ibèrica.

 

Tanmateix, enguany hem de tornar a anunciar que finalment ambdues parts hem cregut convenient descartar tirar endavant el  festival, davant la impossibilitat de fer activitats de recreació de la manera que ens agrada mostrar-les al públic. Vam explorar la possibilitat de proposar un format més reduït, un “Poblat en Viu”, que ja teníem enllestit i adaptat a les mesures de prevenció d’aquell moment. Però després de valorar la situació actual, amb el repunt de casos DE covid-19 i les noves restriccions del Procicat pel que fa a l’activitat cultural, des de l’organització  hem considerat que el moment no era gens propici i hem pres la difícil decisió de posposar el nostre esdeveniment de recreació històrica per a ocasions més favorables.

 

Si les circumstàncies milloren, no descartem programar alguna activitat a finals d’estiu...si no fora factible, us emplacem a retrobar-nos a finals de juliol del 2022!

 

Moltes gràcies.

 

Ibercalafell / Patrimoni Històric de Calafell.