MERCAT ROMÀ DE CALAFELL

Aquesta Setmana Santa, un nou esdeveniment tindrà lloc a Calafell. Es tracta del Mercat Romà, una iniciativa de l'Associació Comercial de Calafell Poble, que compta amb la col·laboració de l'àrea de patrimoni històric.

Les activitats del Mercat Romà s'ubicaran a la part baixa de Calafell Poble, al C/Jesus, C/Mar, Av/Generalitat, C/Villarroel, C/Sis de Desembre i a Cal Bolavà. LA recreació històrica serà un dels plats forts del Mercat Romà, amb les actuacions dels grups de recreació històrica Barcino Oriens (Cal Bolavà, a l'Avda Generalitat) i Ibercalafell (a la placeta del C/Mar, alçada del pas soterrrani de la Rambla Mossèn Jaume Tobella).

Des de patrimoni històric, oferim una visita guiada gratuïta al jaciment arqueològic de la Vil·la Romana del Vilarenc. Serà el dia 19 d'abril a les 11h. Les places són limitades. És imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 977 69 46 83 o al email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . ACTUALITZACIÓ: PLACES JA COMPLETES. 

També és una ocasió ideal per visitar el Castell si esteu per Calafell aquests dies de vacances: presentant el programa de mà del Mercat Romà s'aplicarà un descompte 2x1* per entrar al Castell de la Santa Creu durant els dies del Mercat Romà.

El programa complet el podreu trobar aquí

Us hi esperem!

*2x1 aplicable sobre l'entrada general (4€).