Demostració d'scrapbooking

Aquest dissabte dia 15 de desembre, els amants de l'scrapbook i al mixedmedia estan d'enhorabona: el Museu Casa Barral acollirà la presentació de la col·lecció "Alice", basada en el clàssic de la literatura universal, "Alícia al País de les Meravelles" de Lewis Carroll, a més de demostracions a càrrec de coneguts bloggers com Javier Barquín (@yonolotiraria) o Montse de @yosoyscrapera.

L'esdeveniment és una ocasió perfecta per a introduir-se en aquest fenomen que és l'scrapbooking, manualitats confeccionades i dissenyades per gent de totes les edats i que estimula la creativitat dels que el practiquen, amb la creació, per exemple, d'àlbums a partir de fotografies mitjançant diferents tècniques com ara el collage.

L'esdeveniment està obert a tothom en horari d'11.00h a 13.00h i de 16.00h a 18.00h i les demostracions gratuïtes es faran en torns segons ordre d'arribada.

Organitza: SDNArt amb la col·laboració de Calafell Històric, on farem als assistents una introducció al Museu Casa Barral a les 11.00h.

Imatge: Instagram (@yosoyscrapera)