JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials., obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Al Patrimoni Històric de Calafell hi tindran lloc les següents activitats:

DIJOUS 11 D'OCTUBRE

JORNADA ESCOLA I PATRIMONI

A les 10h, Caminada Popular fins La Talaia

Excursió amb alumnes de l'INS La Talaia de Segur fins les restes d'aquesta torre de guaita del segle XV que dóna nom al centre dins el projecte "Adopta un Monument".

La sortida està oberta a tothom. Una vegada fem el cim de La Talaia farem un esmorzar saludable.

Sortirem des de l'Escola Mossèn Cinto a les 10h. Es recomana portar calçat còmode per anar per camins de muntanya.

De 10h a 12h, Poble en Viu a la Ciutadella Ibèrica

Els alumnes de 6è de l'Escola Santa Creu ens ensenyaran com era la vida dels ibers fa més de 2000 anys a la Ciutadella Ibèrica. 

Accés gratuït durant l'activitat. 

DIVENDRES 12 D'OCTUBRE

De 10 a 14h, Jornada de Portes Obertes al Patrimoni Històric de Calafell (Ciutadella Ibèrica i Castell de la Santa Creu)

DISSABTE 13 D'OCTUBRE

A les 10.30h, De La Confraria a la Destil·leria. Visita combinada a La Confraria i després a la Destil·leria, edifici històric seu de l'Associacióo Patí Català de Calafell. Activitat gratuïta. PLACES LIMITADES. Cal fer reserva prèvia al 977 69 46 83 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

De 10 a 14h i de 16 a 18h, Jornada de Portes Obertes al Patrimoni Històric de Calafell (Ciutadella Ibèrica, Castell de la Santa Creu, Centre d'Interpretació del Calafell Pescador "La Confraria" i Museu Casa Barral).

DIUMENGE 14 D'OCTUBRE

De 10 a 14h, Jornada de Portes Obertes al Patrimoni Històric de Calafell (Ciutadella Ibèrica, Castell de la Santa Creu, Centre d'Interpretació del Calafell Pescador "La Confraria" i Museu Casa Barral)