NOVES ACTIVITATS A LA CONFRARIA

Aquest estiu estrenem dues noves activitats al patrimoni relacionades amb el Centre d'Interpretació del Calafell pescador, "La Confraria", amb la participació d'entitats que treballen en la difusió del patrimoni marítim i lúdic de Calafell.

Dissabte 3 d'agost, a les 10.30h, farem PÒSIT I VOGA, que consistirà en una breu visita a La Confraria i acte seguit, sortir a vogar una estona amb les tripulacions de LLAGUTS DE CALAFELL i VOGADORS DE CALAFELL.

L'activitat és per a majors de 12 anys i es recomana portar banyador o pantaló curt.

Divendres 24 d'agost, a les 19h, és el torn de l'activitat DE LA CONFRARIA A LA DESTIL·LERIA, un recorregut que ens portarà, després d'una breu visita a La Confraria, cap a l'edifici històric de la Destil·leria, seu de l'Associació PATÍ CATALÀ DE CALAFELL que ens mostrarà la tasca que fan per recuperar embarcacions tradicionals a les drassanes.

Ambdós activitats són gratuïtes

Les places són limitades i es recomana fer reserva prèvia al 977 69 46 83 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

* L'organització es reserva el dret de cancel·lar o posposar qualsevol activitat si no s'assoleix un número suficient de reserves prèvies o en condicions meteorològiques que desaconsellin la realització d'activitats a l'aire lliure