TALLES LITERARIS AL MUSEU CASA BARRAL: NOVES DATES

Els dos tallers literaris monogràfics que s'havien programat al Museu Casa Barral per al 22 i 29 d'agost ja tenen noves dates confirmades per a la programació de tardor / hivern.

- Dijous 2 de novembre de 18.00h a 21.00h s'impartirà el taller "Sèries: manuals de narrativa", on s'analitzaran els recursos narratius, elements en comú i diferències de sèries de TV  com ara "Breaking Bad", "The Sopranos", "The Wire" o "Joc de Trons".

- Dijous 16 de novembre de 18.00 a 21.00h, torn per al taller "Tècniques de creativitat per a inspirar escriptors", un taller més pràctic que teòric sobre com desencallar idees a fi de desenvolupar una història, pensament lateral, pluja d'idees,...

Ambdós tallers aniran dirigits per L'Obrador d'Històries.

IMPORTANT: les places són limitades. Cal fer reserva prèvia trucant al 977 69 46 83 o escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

El preu és de 12€ amb reserva prèvia i de 15€ en cas d'haver places disponibles el mateix dia i no haver efectuat reserva.