ARRIBA "DESCOBRIM LA CIUTADELLA!"

Sense reserva prèvia, sense educador, durant tot l’any i totes les hores d’obertura, en català, castellà, anglès i  francès pots jugar en família a Descobrim la Ciutadella!, el nou producte educatiu per conèixer la Ciutadella amb els teus.  Un Joc de descoberta que no us deixarà indiferents . Veniu i ho gaudireu plegats!

Des del Calafell Històric hem apostat per millorar la experiència dels visitants que vénen per lliure. L’any passat l’objectiu de millora es va fixar en el públic general fent uns tríptics que recomanaven un recorregut bàsic per conèixer la Ciutadella, el Castell i La Confraria. Aquest cop, l’aposta és pel públic familiar. Des de Calafell històric tenim especial interès  en aquest tipus de públic ja que és un dels que més ens visita al jaciment. La singular reconstrucció de la Ciutadella obre un ventall de possibilitats amplíssimes que estem explorant a nivell didàctic per enriquir l’aprenentatge en grup, en família. El disseny del producte ha anat a càrrec de Il·lustració Històrica Sergi Segura que gràcies a la seva creativitat i rigor ens presenta uns personatges animats que atreuen a tots els membres de la família.

L’activitat que proposem és un  joc de descoberta per  a famílies que ens permetrà descobrir quins personatges vivien a la Ciutadella.

A la recepció  del recinte les famílies podran optar per  comprar per 2€  un pack Descobrim, que consta d’un full de joc,  una plastificació de guia  i les sol·lucions. Evidentment aquesta no es donaran fins al final del joc! 

En el full de joc una arqueòloga molt simpàtica ens  presentarà la feina  que li tocarà fer a la família que haurà de descobrir un enigma al final del joc,  tal com ella fa en la seva feina per descobrir i conèixer com vivien els ibers de la Ciutadella. Ella representa el present  però gràcies al Bilos i l’Aitin, dos nens ibers que us presentem a la il·lustració, viatjarem al passat  i a través de les pistes que ells ens donin podrem respondre les preguntes o fer les activitats que ens proposen per poder descobrir quin de tots els personatges viuria en cadascuna de les cases.