NOVETATS TERRA IBÈRICA 2017

Aquest estiu el festival Terra Ibèrica presentarà algunes novetats, començant per les dates. Enguany el festival tindrà una durada de 4 dies, del 27 al 30 de juliol, i amb una aposta més ferma per la recreació històrica com a recurs didàctic per a difondre coneixement sobre els ibers i en el cas concret del Terra Ibèrica, el context històric de la Segona Guerra Púnica. El programa definitiu estarà llest durant el mes de juny.

 

Entre les activitats previstes hi hauran degustacions a càrrec de recreadors especialitzats en gastronomia, visites guiades i temàtiques, una sessió de tarda amb tallers i demostracions per a públic familiar (la Iberotarda), tindrem el Poble en Viu, on els visitants podran veure la Ciutadella poblada, amb personatges recreant escenes de la vida quotidiana al poblat i, com no, l'espectacle nocturn de recreació històrica amb l'encant de veure el jaciment de nit amb la participació de recreadors d'època ibera i romana.

Durant el cap de setmana del 26 al 28 de maig, estarem al Camp de Mart de Tarragona, promocionant el festival i el jaciment en el marc de TARRACO VIVA. Veniu a visitar l'stand de la Ciutadella Ibèrica!

Seguirem informant!