16è CAP DE SETMANA IBÈRIC

Els dies 1 i 2 d'octubre es celebra als principals jaciments ibèrics de Catalunya, el principal esdeveniment del projecte Ruta dels Ibers, coordinat des del Museu d'Arqueologia de Catalunya: el Cap de Setmana Ibèric, que enguany arribarà a la 16a edició.

Enguany, el CSI té el comerç com a tema principal i en tots aquests jaciments, el públic podrà participar en diferents activitats, de forma gratuïta.

A la Ciutadella Ibèrica de Calafell hi podreu trobar les següents activitats, totes gratuïtes:

 

Dissabte 1 d'octubre

- JORNADA DE PORTES OBERTES de 10 a 14h i de 16 a 18h

- MERCADEIG MEDITERRANI. QUÈ S'HI GUANYA? (11h): Activitat familiar per aprendre jugant amb els productes que es comerciaven pel Mediterrani antic. Qui farà més bons tractes comercials? Veniu a jugar! 

Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 69 46 83 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

- LA MONEDA EN ÈPOCA IBÈRICA: L'ENCUNYACIÓ: de 16 a 18h. Demostració on podreu veure i participar en la fabricació de moneda.

DIUMENGE 2:

- JORNADA DE PORTES OBERTES de 10 a 14h

- EL VI A L'ANTIGUITAT: UN PRODUCTE DEL COMERÇ MEDITERRANI (11h): activitat on aprendrem com es produïa el vi a l'antiguitat en una premsa experimental on els més atrevits podran aixafar el raïm. Viurem, veurem i beurem el vi en tot el seu procés! 

Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 69 46 83 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Podeu consultar totes les activitats aquí

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.