VIII REUNIÓ INTERNACIONAL D'ARQUEOLOGIA DE CALAFELL (6-8 OCTUBRE 2016)

La VIII Reunió Internacional d'Arqueologia de Calafell tindrà lloc entre els dies 6 i 8 d'octubre de 2016. En aquesta ocasió, el tema serà La metal·lúrgia del ferro i la formació de les societats complexes a la Mediterània Occidental (1er mil·leni aC). La reunió està organitzada per les següents institucions: Universitat de Barcelona, Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) i Ajuntament de Calafell.

 

La reunió es presentarà el dia 6 al Museu d'Arqueologia de Catalunya a la seu de Barcelona amb la projecció del vídeo "Ibers: El Secret del Ferro", filmat a la Ciutadella Ibèrica la primavera del 2014 a través del projecte OpenArch del Programa Cultura de la Comissió Europea i amb una visita comentada a l'exposició temporal del MAC-Barcelona.

Els dies 7 i 8 d'octubre, la reunió tindrà lloc a Calafell, al Centre Cívic Cinema Iris, on especialistes nacionals i internacionals faran les ponències indicades al programa.

Per divendres dia 7, es preveu una sessió de posters (nota: ampliat termini de presentació de posters al 15 de setembre).

Podeu consultar el programa i el full d'inscripcions al nostre web, aquí

Per més informació, contactar amb en Josep Pou: 977 69 90 09 (ext 470) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.