ACTIVITATS ESPECIALS AGOST 2016

Durant el mes d'agost, a banda de les visites guiades que s'ofereixen regularment al Castell de la Santa Creu i a la Ciutadella Ibèrica, també hi ha una programació d'activitats especials que detallem a continuació:

- #capvespreshistòrics al Castell de la Santa Creu: tots els divendres d'agost a les 20.00h, farem un tomb pel passat medieval de Calafell, visitant el castell i els seus entorns. Inclou copa de cava. En castellano, viernes 12 de agosto.

Preu: 5€ general / 3,50€ reduïda. Promoció famílies: 3,50€/persona (3 membres mínim). Places limitades. Cal reserva prèvia.

- Dissabtes en família a la Ciutadella Ibèrica: tots els dissabtes d'agost a les 18.30h farem una activitat familiar (dies 6 -en català- i 20 -en castellano-: conte vivencial per a nens i nenes de 2 a 6 anys; dies 13 i 27, gimcana familiar).

Defensem la Ciutadella! (gimcana familiar)

Preu: 5€ general / 3,50€ reduïda. Promoció famílies: 3,50€/persona (3 membres mínim). Places limitades. Cal reserva prèvia.

Què vol ser de gran la Neitín? / ¿Qué quiere ser de mayor Neitín? (conte vivencial /cuento vivencial)

Preu: 3€ nens i nenes fins a 6 anys. Un acompanyant adult gratuït. Promoció famílies: 3,50€/persona (3 membres mínim). Places limitades. Cal reserva prèvia.

- Visita "Baix a mar", a La Confraria + Museu Casa Barral: cada dijous d'agost a les 18.30h sortint des de La Confraria.