Nova activitat: caminada a Montpaó

Amics del Patrimoni de Calafell organitzarà, amb la col·laboració de Calafell Històric, una activitat especial que consistirà en una caminada fins a Montpaó el proper diumenge 17 d'abril. L'objectiu de la caminada és donar a conèixer aquest espai patrimonial del municipi, d'origen medieval (documentat al s.XI com a Montispavonis), amb els comentaris dels historiadors locals Ramon Paraíso i Josep Pou, que ens acompanyaran en la ruta a peu per antics camins de muntanya.

L'activitat tindrà una durada aproximada de 4 hores. El punt de sortida serà a la Plaça de les Eres a les 8.45 hores i des d'allà començarem la caminada cap a Montpaó pels camins fins arribar al poblat, on els assistents a la visita podran gaudir d'un esmorzar a la brasa. Per qui vulgui desplaçar-se en cotxe, el punt de trobada serà la confluència entre els carrers Amadeu Vives i Carrer Alp de Calafell Parc, cap els volts de les 10.00 hores. En cas de pluja, l'activitat es suspendrà.

L'activitat és gratuïta, no obstant les places són limitades per tant caldrà fer una inscripció prèvia abans del proper dijous dia 14 d'abril.

Per realitzar les inscripcions, cal adreçar-se al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

L'itinerari és de dificultat baixa. Recomanem portar calçat còmode.