Properes Activitats

PROPERES ACTIVITATS AL PATRIMONI HISTÒRIC DE CALAFELL
Informació i reserves: 977 69 46 83 / 647 75 15 69 o 
 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. 
 
 
 
DIUMENGE 20 DE GENER
 
11.00h - Ruta "El Calafell Terròs".
 
Itinerari a peu per Calafell poble sobre la tradició de Els Tres Tombs.
 
Preu: gratuït.
 
PLACES LIMITADES. Cal fer reserva prèvia* al 977 69 46 83 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
DIVENDRES 25 DE GENER
 
19.00h - XERRADA "La Prehistòria al Penedès: els Neandertals i la seva desaparició"
 
Xerrada sobre jaciments prehistòrics penedesencs, incloent la Balma de la Griera i la Cova Foradada. A càrrec de Juan Ignacio Morales, Artur Cebrià i Josep Maria Fullola, investigadors del Seminari d'Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP) de la Universitat de Barcelona.
 
L'acte inclou una demostració de talla lítica, Dels Neandertals als Sapiens: tecnologia i simbolisme, a càrrec de Miquel Guardiola, de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).
 
Acte obert a tothom.
 
Lloc: Celler de Cal Bolavà (Avinguda de La Sínia s/n, Calafell Poble).
 
DIUMENGE 27 DE GENER
 
10.00h - Ruta de la Prehistòria
 
Anem a visitar els jaciment prehistòrics calafellencs, comentats per un/a educador/a del patrimoni. Es recomana portar calçat còmode i aigua. Durada aproximada 3,5-4h hores.
 
Preu: gratuït
Lloc de sortida: recepció del Castell de la Santa Creu
 
PLACES LIMITADES. Cal fer reserva prèvia* al 977 69 46 83 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
 

* L'organització es reserva el dret de cancel·lar o posposar qualsevol activitat si no s'assoleix un número suficient de reserves prèvies o en condicions meteorològiques que desaconsellin la realització d'activitats a l'aire lliure

 

 Actualitzat:14/01/2019


Partner of